Back on Track Underbenklæder PP

Ny vare

Back on Track Underbenklæder Herre og Dame PP

Flere detaljer

Levering 1-6 hverdage

430,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Underbenklæder PP, Herre 

Lange underbenklæder fra Back on Track i 100% polypropylen. Stoffet har den unikke egenskab, at det både er ekstra holdbart og transporterer sved og fugt bort meget effektivt. Strukturen er også langt mindre tilbøjelig til at blive nopret end polyester, fordi polypropylentråden har længere fibre. Polypropylen er mindre elastisk end polyester, så du skal vælge den rigtige størrelse med lidt mere omhu.

Disse underbenklæder kan også bruges som undertøj under fysisk aktivitet, netop på grund af sine fugttransporterende egenskaber.

De er med dobbelt stof i skridtet og lukket gylp foran. 
Stoffet er glat og blødt.

Underbenklæder PP, Damer

Vi kan nu tilbyde de lange underbenklæder fra Back on Track i 100% polypropylen. Stoffet har den unikke egenskab, at det både er ekstra holdbart og transporterer sved og fugt bort meget effektivt. Strukturen er også langt mindre tilbøjelig til at blive nopret end polyester, fordi polypropylentråden har længere fibre. Polypropylen er mindre elastisk end polyester, så du skal vælge den rigtige størrelse med lidt mere omhu. 
Stoffet er glat og blød.

Disse underbenklæder kan også bruges som undertøj under fysisk aktivitet, netop på grund af sine fugttransporterende egenskaber.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også